2009. március 21., szombat

Kinga túrsz Erdélyben :) - 2007.12-29.-2008.01.02 - V

2008.01.02. Szerda - Hazaindulás

Fél 8ra kaptuk a reggelit, meleg étellel, jó kiadós tojás rántottát. Utoljára megittuk a 3as szettet. Feltankoltunk csipibogyós kenyerrel a bendőnkbe. Legközelebb, ha lesz elég lelkierőm, úgy próbálom elkészíteni a hecsedli lekvárt mint az Enikő. Mielőtt bármit is tenne vele, két éjszakára beáztatja. Szisz keretbe foglalta a pár napot, amit itt töltöttünk, mivel nagyon nehezen állt rá a tegezésre, a végére újra "maguknak meg jó pihenést" mire az Enikő: " maguknak meg jó utat" :))) De persze felülmúlta mindezt, h 5 csillagos szállodának titulálta Szisz Cosmetix ezt a pár napot!!! Kaptam megint egy hatalmas ölelést!!! Most már csak annyit mondtam, h majd jövök!!!
Kivitték a csomagjainkat a kocsival, Endre kisétált velünk, kivételesen nem késtünk el. :))) sőt!!! Fájó szívvel, de elbúcsúztunk és indulás haza.
Mint utólag kiderült, ET és Szisznek is képlékeny volt a jövetele. ET még egyet aludt rá, h jöjjön, Sziszt anyukája győzködte, h jöjjön, jó lesz. Sztem egyikük sem bánta meg, h így választott.
Itthon persze volt részünk még dologságban, szerettünk volnak tankolni a MOL kúton. Viszont az előttünk lévőnek nem volt jó a kártyája és letiltotta mindkét pénztárt, így odébb kellett állnunk.
Kis kerülővel jutottunk haza (Bp): Szolnok, Cegléd, Kecskemét - Nagykörös - Bp. Erre még úgysem jártam. A Boráros téren raktak ki minket, taxival meg is érkeztünk este 10re.
És íme az aranyköpéseink:
Dr. Ducz (Szenya - Genya) - mivel egész út alatt, Csernus új könyvét olvasta
Szisz Cosmetix (Randiszatyor) - ellátott minket, jobbnál jobb tanácsokkal, lentebb majd megemlítem
Csipkerózsika (Naivka)- ET - imádja a csipkebogyólekvárt, ill. vmelyik képen olyan mintha várná a herceget...
Kinga Tours - apró betűs rész - bármi olyan dolog történt, amiről nem szóltam, az mind az apró betűs részben volt és tuti, h nem olvasták el :)))
rosszak a látási viszonyok. Jó koszos az ablak
váltósofőr nincs? - mint kiderült utólag, h volt az Erzsike
a 30asok biztos a másik busszal jönnek
9:50 Ártánd
Még 8 óra 20 percet tudunk aludni
Mi van ott bent? Meleget én is tudtam volna csinálni
biztos itt annyira nem adagolják a gázt - Szisz mondta; mire én: az adagoló az Endre...
Szombathely nagy állomás; nagy ott a sürgés-forgás,3 kislány a padon, csaknehogy elsüljön a ...
felvinnélek oda, ha nyár lenne
bürkeevő Margó
Papi
jól elment a nap
2 dudás nem fér el egy csárdásban
azt hittem mu, gondoltam megfogom
lehet ő a 32-es...?
még a végén kihúz téged és nyersz!
Lányok! Minket miért nem kérnek fel?! - voltak rajtunk kívül is fiatal szóló csajok, őket felkérték táncolni, minket nem, ki érti ezt?
maguk, tudnak
susogás, nyöszörgés
most fujja rá a fahéjat - Királyhágón készítettek kürtöskalácsot, mikor fújták a levegőt, Szisz megkérdezte, most fújják rá a fahéjat?!
Kérlek - nem azt mondták tessék v mi van, hanem Kérlek
elfeküdt a mánus - nem má'most, ahogy mi értettük - a konyhában is van egy mérő, ami mutatja a kazán hőfokát, és ha leesik, akkor mondják ezt, és kell tenni a tűzre
gyomorsikulás - hasmenés
neki is vannak fellángolásai
best of video
a párkeresésről??? kösz, én már megtaláltam!
Mérleg - horoszkópra gondolt Szisz, vkimek másra - kell majd venni
sziasztok lányok! Jó volt Veletek! jövőre ugyanitt - ahogy Jenő búcsúzott tőlünk
fénysebességgel értünk haza a templomból - olyan hideg volt, -17°C
dr. Ducz alfában volt a templomban
a templomi mínuszokat, csak a legelszántabb hívek élik túl
szotyizva buszozunk
- 15 fok, nagyon hiányoztok
gyüszünyi kávé, DD szerint óriásgyűszű
ET-t felszólították - amikor a tomboláért ment ki - hogy mutassa már meg a műcopfját és vegye le, de ő nem winettoo :))))
És a dekoltázson lévő ráncok ellen, úgy védekezzünk, h háton alszunk; h minél előbb felébredjünk hideg vízzel fröcsköljük magunkat, annyiszor, ahány évesek vagyunk...
többre nem emlékszem... :((( Lányok, ha vmi még eszetekbe jut, küldjétek el emailben és felteszem ide!!!
Nagyon jól éreztem magam Veletek, annak ellenére, h kicsit tartottam is a "vegyes" társaságtól!!! Köszi a jó évzárást!!!

És még amire a többiek emlékeztek
Szisz Cosmetix és ET tollából:
- Lorant Xchange (a rokonok)- "mindenkinek van egy álma..." Gábor küldi Ducznak, itt a reggeli kívánságműsor- az 5. elem (lélekben itt van velünk: a Ducz befizetett utasa: ez később volt, hogy Velencébe is legyen két helye, befizet az 5. elemnek)- ettünk: kisgömböcöt az első napon a reggelinél- fejnehéz székek - mikor már nem bírták tovább feldöltek :)))- Szörnyella (ezt a Szenya-Genya találta ki, nem én)- öreg kecske (=Papi) is megnyalja a sót- az út alatt csuklottak: TibiTheBitang, Csabi királyfi - szinglé vagy nem szinglé (ez itt a kérdés), - Arcunkra fagy a mosoly:-)- Az ominózus és rejtélyes multivitamin tea:-) - Szisz mindig ebből a teából ivott és állandóan pörgött tőle - Túró - Rudi, ami 2 - 3 napig is eláll szobahőmérsékleten:-)) - ez a reklám helye- A gászolgáltató biztos több gázt ad:-) ( Endre mint kiderült a gázszolgáltató:-)- Randiszatyor megigazitja a bajuszat...:-))) end session in best of video:-)))- egy lépés kolbászMérleg: na ez ugy volt ám, hogy mesélte dr. Ducz a horoszkópot, és mondta vmit veszek majd vagy kell már régebb óta a horoszkóp szerint. Szisz erre mondta: mérleg, de nem fejezte be( et kell majd venni..) de ET meg arra gondolt hogy Mérleg, mivel ő az, és ő következik horoszkópban:-)) és azért mondom hogy mérleg.- Megyunk a Nihilbe - dr.Ducz mondta mikor jöttunk haza, de ugye azt sem tudtuk hol járunk)- Végul is az átlag életkoruk 34 év. ( Arnold és Lajos, az udvarlók ..:-)) )- Sötétedéskor mesélek majd egy vicces storyt:-) első "randi" Imivel- Ezt is írjátok meg a naplóban ( MOL - story) - Jenő javasolta- Még utazunk együtt? (Lajos ezt mikor leszalltam akkor is mondta.) Sajtos, kifli, csillag, legényfogo , Tibi The World Traveller, Robi, Geri, Szilárd, Bálint, Ötödik elem, Feri, Rozs busz, Cs, I , kviz, Winetoo, Charles Bronson, stb stb????.A nő, Dr. Ducz rendel, Csokoládé hazája?? - ezt sem tudom most...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése