2009. március 20., péntek

2006. decemberElindultam a nagyfaluba, h az év utolsó napjait ott töltsem. Bár konkrét program nem volt, de azért bizakodtam.
Szombat este - egy biztos pont - Demjén koncert. Első nekifutásra úgy volt, h Maszek is tranzitszállásunkra jön, de időközben megváltozott minden.
Mertem remélni, h éjnek éjjelén nem kell majd egyedül botorkálnom az ismeretlenbe. Nem jött össze, úgy ahogy én gondoltam.
Persze, semmi sem megy simán kis életembe, de ezt már kezdem megszokni.
Enyhén feldúlt idegállapotban érkeztem a tett helyszínére, de sebaj - így utólag.
Véletlen - de ugye véletlenek nincsenek - folytán ülő jegyet kaptam, az álló helyett. Már azon voltam, h el is foglalom, de aztán a fiúk megoldották a problémát. Igaz, h ülő lett kezelve, de állóval mentünk be, úgyhogy maradt még egy szűz jegyünk.
A koncert látványos és nagyon hosszú volt, 3 és fél óra. Sajnos, a cipőm nem igazán állásra termett, de azért kibírtam vhogy.
Az igazat megvallva, a cseszneki koncert nekem jobban bejött, talán a nyár, de legfőképp az eső dobta fel a hangulatot, ahol is bőrig áztunk.
Sikeresen elértük az éjszakai járatot, és két garnitúra kulcs segítségével be is jutottam a szállásra. Közben az járt az eszembe, h mennyire eltávolodtunk egymástól. Szerény kis baráti körünk, mennyire nem akar egymás társaságában lenni. Eddig sem rajtam múlt a találkozás, így hát úgy döntöttem, h jövőre - vagyis már idén - nem keresek senkit - nagyon nehéz lesz - ha vki látni akar v kommunikálni szeretne velem, az keressen meg. :) :(
Ekkor következett a költői kérdés, h hol töltsem a 2006os év utolsó napját.
Eszternek kiírtam egy fecnire, h "kelek, amikor kelek; lesz ami lesz; majd megálmodom a dolgokat."
Átlapoztam a pesti estet ill. az exit-et. Mivel időközben sorra vettem a lehetőségeket, és egyiktől sem voltam elájulva teljesen, sőt egyáltalán.
Kinéztem két lehetőséget, az egyik a Zeneakadémián vmilyen, számomra megjegyezhetetlen nevű ütősegyüttes koncertje Presser Gáborral; ill. a Krétakör, amit már Eszter is pedzegetett.
Természetesen, nem jutottam ágyba fél 2nél előbb. Mostanában mindig ez van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése