2010. szeptember 10., péntek

Zarándoklat Medjugorje

Kedves Zarándok Testvérem!Az alábbiakban tájékoztatást szeretnék adni az idei, októberi medjugorjei zarándoklattal kapcsolatban.Időpontja:

2010. október 4 (hétfő) – 8. (péntek)Indulás:

Október 4-én, hétfőn reggel 5.00 –kor a csanaki templom elől.

Várható érkezés: Október 8-án, pénteken este kb. 21.00-kor a csanaki templomhoz.Utazás:

Külön autóbusszal utazunk, melynek sofőrje Liszkai Imre lesz. Az autóbusz költsége személyenként 18.000 Ft, melyet 2010. szeptember 12., vasárnapig kell befizetni.Biztosítás:

A biztosítás költsége 350 Ft/ fő/ nap. Ez az öt napra összesen: 1.750 Ft/fő. A biztosítás költségét az utazási költséggel együtt kell befizetni.Útvonal:

Oda) Győr – Székesfehérvár – Szekszárd – Mohács – Eszék – Samac – Doboj – Zenica – Sarajevo – Mostar – MedjugoreVissza:

Vissza) Medjugore – Metkovic – Makarska – Split – Klis – Knin – Gracac –Karlovac – Zagrab –Varasdin – Letenye – Nagykanizsa – Keszthely – Sümeg – Pápa - GyőrSzállás:

Egy 55 személyes panzióban sikerült szállást foglalni, melynek ára négy éjszakára 80 € (Euro). A szállással együtt félpanziós ellátást kapunk, azaz a fenti árban benne van a reggeli és a vacsora ára is. Ezt az összeget mindenki maga hozza magával, a szállás költségét a Medjugorébe való érkezéskor szedjük majd be. Kérem, olyan címletekben hozzuk a pénzt, hogy a fenti összeget be tudjuk fizetni.

Program:

A medjugorjei szent helyeket fogjuk meglátogatni.

Ruházat:

Az évszaknak megfelelő ruházatot hozzunk magunkkal. Esőkabát, esernyő legyen nálunk, mert szükség lehet rá. Olyan lábbeli legyen velünk, mely alkalmas arra, hogy a Krizovácra, melyhez sziklás emelkedő út vezet, fel tudjunk jutni.

Étkezés:

A szálláson az első étkezésünk hétfő este lesz. Így az utazás napjára hozzunk magunkkal hideg élelmet. A zarándoklat többi napján, ahogy említettem, reggelit és vacsorát kapunk, a harmadik étkezésről mindenki maga gondoskodik.

Egyéb:

- Ellenőrizzük útlevelünk érvényességét.

- A szükséges gyógyszert hozzuk magunkkal.

- A cipő alkalmas legyen sziklás, hegyes terepre is.

- Kis hátizsák hasznos lehet a napi felszerelés számára.

- Rózsafűzér, lelki olvasmány legyen velünk.

- A mellékelt adatlapot töltsük ki, és az autóbusz- és biztosítási költségek befizetésekor adjuk le.Ha bárkinek kérdése lenne az úttal kapcsolatban, kérem, keressen személyesen vagy telefonon (449-377). Figyeljük a zarándok útra vonatkozó templomi hirdetéseket is.Ferenc atyaJ e l e n t k e z é s i l a pNév: ………………………………………………Cím: ………………………………………………Telefon: …………………………………………...Útlevélszám: ………………………………………Felhívom a jelentkezők figyelmét, hogy az autóbusz megrendelése már megtörtént, melyért a szervezők anyagi felelősséggel tartoznak. Így visszalépés esetén az utazási költséget csak akkor tudjuk visszafizetni, ha a visszalépő személy maga helyett egy másik zarándokot tud állítani.

A jelentkezési lap beadásának határideje: 2010. szeptember 12., vasárnap.A zarándoklat feltételeit elfogadom.Dátum: ……………………………. ……………………….

/aláírás/Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése