2009. szeptember 14., hétfő

Nyaralás fotók

a következő helyeken találhatók meg:

Zempléni hétvége: Pányokon szállás , ellátogattunk Hollóházára, Füzérre, Füzérradványra, Sárospatakra, Vizsolyra és Boldogkőváraljára. Remélem, nem hagytam ki semmit. És a fotók itt: http://nyaralas2009.szkinga.fotoalbum.hu/

a Dunakanyaros 5 nap még szerkesztés alatt, itt csak ketten voltunk. Meglátogattuk Pumicicát, de előtte még jártunk Vácott és fürödtünk Gödön. Majd este megvendégelt minket a Parti csárdában, ha jól emlékszem a nevére. Itt a szakácsnéni 3x rám kérdezett, h biztos akarom-e a fahéjas marhapörit. Persze, h akarom, szeretek új ízeket megkóstolni. :) Másnap esett. Harmadnap Esztergomba mentünk, itt talán majd 20 éve jártam utoljára... ezután a Henna táborosokat vettük célba Márianosztrán. Utolsó nap pedig lecsorogtunk az Őrségbe, a Hétrét fesztiválra, de még útközbe ejtettük Sárkeresztest, ahol is beszereztem egy adag bodzavirágízű akácmézet a Szabadi családnál (Lelőhely: Sárkeresztes, Kossuth utca). Úgy terveztük még csobbanunk egyet a Balatonban is, de csak egy késői ebédre került sor, Révfülöpön a Tóth Vendéglőben. Ezután aztán már tényleg irány Magyarszombatfa.

Újabb közös hétvége a többiekkel, kissé változtak az emberek. Magyarszombatfán találtam szállást egy hölgynél, falusi turizmus keretén belül. Részt vettünk Presszer Gábor estjén, Makám koncerten is, és persze akiknek sikerült jobbvágású bringát kiválasztani, azok még szelték a dombokat is.
fotók itt: http://orseg2009.szkinga.fotoalbum.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése