2009. szeptember 17., csütörtök

Beatles show Ménfőcsanakon a Bezerédj-kastélyban

Az 50 éve alakult Beatles együttes zenéje „elevenedik meg” Ménfőcsanakon szeptember 26-án (szombaton) este 19 órától a BEATHOVEN együttes – Magyarország egyik legjobb emlékzenekara-közreműködésével.
A Beathoven zenekar 1992-ben alakult, első lemezük Beatles magyarul címmel jelent meg, melyből több, mint 50 000 példányt adtak el. Későbbi lemezeik: a Beatles nekünk és a Digital Beathoven is sikeresek voltak.
A zenekar 1996-tól angolul énekli a Beatles dalokat. Koncertturné keretében bejárták egész Európát Finnországtól Portugáliáig. Mindmáig Európa egyik legjobb Beatles emlékzenekarának tartják őket.
Számos magas színvonalú rendezvényen felléptek, ők játszottak Habsburg György magyarországi esküvőjén vagy a hazánkban is jól ismert Klinika sorozat szereplőinek nagyszabású bankettjén. A zenekar éveken át rendszeresen vendégszerepelt Spanyolországban, Mallorca szigetén 2001-ben 300 show közül a legjobb Beatles-emlékzenekarnak választották őket.

A Beathoven együttes mellett a Bezerédj-kastélyban akusztikus gitáron Somkuti Miklós játszik Beatles-feldolgozásokat, majd vendégként fellép a Magic Cats Rockabilly Trio.
Beatles-relikviákból rendezett kiállítás és rövid filmvetítés is színesíti a programot. Karaoke keretében Beatles, Illés és Hungária dalok éneklésére is jelentkezhetnek a vállalkozó kedvűek. Lemezbörzén lehetőség nyílik lemezek cseréjére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése